BodyTranslation©

Nyt hold starter marts 2020

Vær med i smukke, kærlige og eksklusive omgivelser på hotel Comwell Roskilde

Tilmelding åbner 1. november

“Al heling af symptomer bliver aktiveret gennem kærlighed”

Vi er menneskelige væsener bestående af vibrationer. Og vi er nødt til at at vibrere i harmoni med universet, hvis vi skal komme symptomer og sygdomme til livs! Se introen til BodyTranslation© - klik på videoen her:

“Diseases will never be cured or eradicated with the current physical methods, for the simple reason that disease in its origin is NOT physically” 

Camille Essther

Modul 1

FREDAG DEN 13. marts 2020 – HUDEN:

Vi starter med huden. Huden er nemlig vort største organ, og det sted hvor sygdomme starter. Huden er vores fysiske grænse til omverden, og i sagens natur dermed også vores psykiske. Huden er det første vi møder andre med, og det første sted vi mærker om noget føles godt elle skidt. Lukker vi for meget ind over vores grænse, vil huden også signalere det til os. Lider vores hud, er det altså tegn på at vores grænse er overskredet. På dette modul dykker vi direkte ned i betydningen af, og vigtigheden i grænsesætning, eller mangle på samme. Betydningen af barndommen, samt sporene tilbage til før-liv. Allergi og eksem som fysisk nødråb.

...fortsat

FORDØJELSEN:

Maven er vores aller vigtigtest udtrykscenter. Det er med maven vi mærker følelser, og det er maven som sladrer til hjernen om vores følelsesmæssige tilstand. Maven fordøjer alt for os, både mad og følelser, ja hele livet flyder gennem maven. Det er derfor også vigtigt at vores “mavefornemmelse” føles ren. Klar og tydelig, og uden bekymringer som tilstopning. Lider vores fordøjelse er det tegn på, at vi har overhørt vores grænse, og nu ikke er i stand til at fordøje det som er sker. På dette modul kigger vi på følelsen af utryghed som symptom og sygdom. Alvoren af ufordøjet følelser, og indvirkningen på den hierarkiske orden. Fordøjelsesproblemer som fysisk nødråb.

Spiritualitet og kærlighed vil være det bærende og brede element under hele forløbet - og følgende emner vil indgå:

  • Nervesystemet, kold og varm fase
  • Traumernes indvirkning på kroppen
  • Ordløs terapi; Essentielle olier
  • Chakra og kirtler
  • Inflammation, bakterier, virus og svampe
  • Arvelighed, børn og sygdomme
  • De kosmiske love
  • Sjælens agenda og hjertes vej
  • Skader, ulykker og såkaldte tilfældigheder