BodyTranslation©

Nyt hold starter marts 2020

Vær med i smukke, kærlige og eksklusive omgivelser på hotel Comwell Roskilde

DU TILMELDER DIG HER

“Al heling af symptomer bliver aktiveret gennem kærlighed”

Vi er menneskelige væsener bestående af vibrationer. Og vi er nødt til at at vibrere i harmoni med universet, hvis vi skal komme symptomer og sygdomme til livs! Se introen til BodyTranslation© - klik på videoen her:

“Diseases will never be cured or eradicated with the current physical methods, for the simple reason that disease in its origin is NOT physically” 

Camille Essther

Modul 1

FREDAG DEN 13. marts 2020 – HUDEN & FORDØJELSEN:

Vi starter med huden. Vores største organ. Huden er vores fysiske grænse til omverden. Huden er det. Lukker vi for meget ind over vores grænse, vil huden også signalere det til os. Lider vores hud, er det altså tegn på at vores grænse er overskredet. Her dykker vi ned i vigtigheden i grænsesætning, eller mangle på samme. Allergi og eksem som fysisk nødråb. Vi forsætter med FORDØJELSEN: Maven er vores vigtigste udtrykscenter. Det er med maven vi mærker følelser, og det er maven som sladrer til hjernen om vores følelsesmæssige tilstand. Maven fordøjer alt for os. Mad såvel som følelser. Lider vores fordøjelse er det tegn på, at vi har overhørt vores grænse, og nu ikke er i stand til at fordøje det som er sker. Her dykker vi ned alvoren af ufordøjet følelser. Fordøjelsesproblemer som fysisk nødråb.

Modul 2

FREDAG DEN 17. APRIL 2020 - LEVEREN & PARORGANER

Leveren er kroppens kemiske fabrik. Den sørger for sortering af “affald”. Lider vores lever, er det tegn på at vi har overhørt vores grænse, ikke taget os af vores fordøjelse, hvorfor vores lever kommer på overarbejde. Her dykker vi ned i følelsen af vrede som symptom og sygdom. Had og galde som fysiske nødråb. Vi forsætter med PARGANER; NYRER & LUNGER: Nyrerne regulerer væskebalancen i kroppen, og væske er følelser. Lider vores nyrer, er det tegn på, at har overhørt vores grænse, ikke taget os af vores fordøjelse, pålagt leveren overarbejde, hvorfor vores nervesystem nu er ude af balance. At ånde er at tage liv IND. Det er det første vi møder verden med, og det sidste vi slipper. Lider vores lunger, er det tegn på, at vi har overhørt vores grænse, ikke taget os af vores fordøjelse, pålagt leveren overarbejde og fået hjælp til balance, men har afslået det. Hoste som fysiske nødråb.

Spiritualitet og kærlighed vil være det bærende og brede element under hele forløbet - og følgende emner vil indgå i mere eller mindre grad:

  • Nervesystemet, kold og varm fase
  • Traumernes indvirkning på kroppen
  • Ordløs terapi; Essentielle olier
  • Chakra og kirtler
  • Inflammation, bakterier, virus og svampe
  • Arvelighed, børn og sygdomme
  • De kosmiske love
  • Sjælens agenda og hjertes vej
  • Skader, ulykker og såkaldte tilfældigheder

Vil du have en healing til din mave?

 

Du lander på min liste, så du får søde breve fra mig. Du kan let strege dig igen. 

Copy link
Powered by Social Snap